Filozofia stiintei economice

Daniel M. Hausman

Filozofia stiintei economice

Humanitas, Drept & Economie / Colectia: Seria Economie

Embed:

Volumul de fata se adreseaza in egala masura studentilor in stiinte economice, filozofilor de profesie, economistilor si specialistilor in alte stiinte sociale, cadrelor didactice din domeniu, dar si cetatenilor obisnuiti. Materialele reunite in aceasta antologie – prima atat de cuprinzatoare publicata la noi – sunt menite sa-i ajute pe toti cei interesati de metodologia stiintei economice, folosind atat ca sursa documentara, cat si ca instrument didactic.
Economia este, in fapt, o stiinta depsebit de interesanta ca obiect de studiu filozofic. Resuscitarea interesului pentru metodologia economica survine dupa decenii in pare acest domeniu tematic a fost in genere ignorat de filozofi, iar antologia de fata ar putea contribui la remedierea acestei stari de lucruri, ea incluzand texte ale unor giganti intelectuali ca Mill, Weber, Keynes, Friedman, Blaug si altii.

traducere de Dorin Stanciu

Info
Daniel M. Hausman
Detalii produs
Daniel M. Hausman
Daniel M. Hausman Daniel M. Hausman s-a nascut la Chicago in 1947. In prezent este profesor asociat de filozofie la College Park, Universitatea din Maryland. A studiat la universitatile Harvard, Cambridge, Columbia si New York.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.