Gata cu insomniile! Ghid practic pentru un somn sănătos

Anne Tardy

Gata cu insomniile! Ghid practic pentru un somn sănătos

Humanitas, Carte Practică / Colectia: Practic

Embed:

Anne Tardy, o fostă insomniacă şi adeptă a metodelor naturale de luptă împotriva acestei adevărate maladii numită insomnie, le împărtăşeşte cititorilor din experienţa sa de o viaţă şi le propune exerciţii simple şi rapide de asigurare a unui somn de calitate.
O carte cu peste 300 de sfaturi pentru a vă regăsi liniştea de pe parcursul nopţii şi, mai important, vigoarea de a doua zi. Căci insomnia afectează, în epoca modernă, tot mai mulţi oameni, aflându-se în strânsă legătură nu numai cu problemele de origine organică, ci mai ales cu stresul şi cu anxietatea, şi are un impact major asupra rezultatelor obţinute în activitate. Aşa că vă invităm, împreună cu autoarea, să luptaţi împotriva ei, asigurându-vă astfel binemeritata odihnă nocturnă, care vă va reface forţele şi vă va pregăti să întâmpinaţi altfel zorile. Indiferent dacă tulburările voastre de somn sunt permanente sau temporare, metodele naturale propuse de Anne Tardy vor avea efectul scontat şi nu vor duce la dependenţă, ca somniferele şi tranchilizantele. 10 minute de efort vă vor fi suficiente pentru a vă împaca cu noaptea...

  Citeşte câteva pagini

Info
Anne Tardy
Detalii produs
Anne Tardy
Anne Tardy

ANNE TARDY este scriitoare şi jurnalistă liber-profesionistă, preocupată cu precădere de tematica dezvoltării personale. Pro vine dintr-o familie de insomniaci, este născută în 1965, trăieşte la Paris şi scrie zi şi noapte.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.