Ghid de înțelepciune pentru mame și fiice

Alexandra Stoddard

Ghid de înțelepciune pentru mame și fiice

Sfaturi care nu se demodează niciodată

Humanitas, Carte Practică / Colectia: Practic

Embed:
Pret: 23

Continuând lecţiile de viaţă din bestsellerul Sfaturi pentru fiica mea, Alexandra Stoddard ne propune o nouă colecţie de meditaţii şi sfaturi practice despre ceea ce înseamnă fericirea pentru o femeie în lumea de astăzi. Mamă şi bunică, precum şi autoare a peste 25 de cărţi de lifestyle şi dezvoltare personală, Alexandra Stoddard scrie din experienţă şi compasiune – observaţiile sale sunt îndelung chibzuite şi autentice, rod al atenţiei de o viaţă faţă de sine şi faţă de cei apropiaţi şi, mai ales, al unei relaţii vii şi profunde cu propriile fiice.
Cu înţelepciune şi umor, ghidul de faţă oferă un moment binemeritat de introspecţie şi relaxare, dar şi un ajutor veritabil oricărei femei care se află în căutarea unei vieţi echilibrate şi împlinite.

  Citeşte câteva pagini

Info
Alexandra Stoddard
Detalii produs
Alexandra Stoddard
Alexandra Stoddard

ALEXANDRA STODDARD, decorator de profesie, a scris mai mult de douăzeci de cărţi despre arta de a trăi, dintre care: Choosing Happiness, Living a Beautiful Life: 500 Ways to Add Elegance, Order, Beauty and Joy to Every Day of Your Life, The Decoration of Houses, Tea Celebrations, Gift of a Letter, Grace Notes.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.