Ghid practic pentru diabetici

Yves Mallette

Ghid practic pentru diabetici

Humanitas, Carte Practică / Colectia: Humanitas practic

Embed:

După ce pe parcursul ultimelor decenii s-a răspândit din ce în ce mai mult la scară mondială, astăzi dibaetul de tip 2 a luat proporţii alarmante. Or, aceasta este o boală ce poate afecta grav sănătatea. De aici şi importanţa cunoaşterii riscurilor la care ne expune şi a modalităţilor prin care putem s-o evităm sau să-i frânăm evoluţia. Ce este, mai exact, diabetul de tip 2? La ce tipuri de complicaţii medicale poate duce? Cum pot fi ele prevenite? Există vreo posibilitate de curmare a agravării unei astfel de maladii? Şi ce trebuie să mănânce oare un diabetic?

În prezent, depistarea diabetului de tip 2 se face din faze incipiente. Avem la îndemână mijloace simple, dar riguroase de reducere a gravităţii lui. Scris în lumina actualelor descoperiri ştiinţifice în domeniu, ghidul de faţă pune accent pe absolut toate aspectele bolii. Înţelegând-o mai bine şi ştiind care sunt cerinţele şi restricţiile tratamentelor specifice, fiecare persoană diabetică va putea duce o viaţă perfect normală.

  Citeşte câteva pagini

Info
Yves Mallette
Detalii produs
Yves Mallette
Yves Mallette

YVES MALLETTE, canadian de origine, este şi autor al cărţilor Les maladies arthritiques, L'hypertension, une meurtrière silencieuse şi L'asthme, une maladie qui a du souffle, toate publicate la Éditions Quebecor.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.