Ghid Web 2004/2005

Emil Barbulescu

Ghid Web 2004/2005

Humanitas, Carte Practică / Colectia: Humanitas practic special

Embed:

Decat sa cautati online acul in carul cu fan cand impulsurile sunt numarate si costa, mai bine consultati o carticica inainte de a va conecta la Internet – si mergeti drept la tinta.

La un an si mai bine de la publicarea editiei 2003 a acestei carti, principalul avantaj al unui ghid web tiparit – economia de timp si de bani – este la fel de actual. In plus, intre timp au aparut site-uri noi, iar multe dintre cele existente au fost modificate. Nevoia de repere in hatisul webului romanesc e mai acuta astazi ca oricand.

Ghid Web 2004/2005 este mai concentrat, dar mai bogat in adrese ca editia precedenta: sunt semnalate peste 2500 de site-uri (mai exact 2650), grupate in 82 de categorii tematice detaliate apoi in subcategorii. Ca si in cazul primei editii, comentariile si ierarhizarea valorica sunt libere de orice constrangeri. Altfel spus, acest ghid nu e sponsorizat de nimeni si ca atare ramane obiectiv.

Info
Emil Barbulescu
Detalii produs
Emil Barbulescu
Emil Barbulescu (n. 1960) Si-a parasit, dupa 1990, profesia de geolog pentru a intra in domeniul, mai incitant, al editorialisticii. A fost, intre altele, redactor-sef adjunct si director de marketing la Editura Nemira. A descoperit Internetul in 1994, cu prilejul unei burse in SUA.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.