Ghidul crestinului ortodox de azi

Vasile Răducă

Ghidul crestinului ortodox de azi

Humanitas / Colectia: Humanitas practic

Embed:

Ghidul parintelui-profesor Vasile Raduca, publicat acum intr-o editie revazuta si adaugita, s-a nascut din intrebarile noastre, ale celor lipsiti de sansa unei educatii religioase: intrebari cu raspunsuri simple, despre prescriptiile crestine pentru viata de fiecare zi, si intrebari dificile, despre sensul acestor prescriptii si dogma care le-a generat. Explicate cu rabdare si interpretate din perspectiva vremurilor de azi, stravechile norme ale Bisericii ortodoxe devin usor de inteles si, poate, usor de urmat.
Din sumar: De ce exista azi mai multe Biserici? Cum ne comportam in biserica? Cum si de ce facem semnul Crucii? Cum trebuie sa ne rugam? Ce este Liturghia? Cum ne alegem duhovnicul? Cine si cand se poate împartasi? Pozitia Bisericii fata de sexualitate. Pacatul. Ce este dincolo de moarte

Info
Vasile Răducă
Detalii produs
Vasile Răducă
Vasile Răducă

Traieste in Bucuresti, este casatorit si are doi copii. Slujeste la biserica Kretzulescu, al carei paroh este. Enoriasii ii pretuiesc seriozitatea cu care isi indeplineste responsabilitatile pastorale. Desi e inca tinar, are o remarcabila cultura teologica. A studiat in tara, in Grecia si in Elvetia.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.