Ghidul femeii independente

Jennifer Bawden

Ghidul femeii independente

Humanitas, Carte Practică / Colectia: Humanitas practic

Embed:

Nimic nu e mai atragator in ochii barbatilor decat o femeie care stie cine este si ce vrea – o femeie avand o viata a ei si capabila sa-l aleaga ea insasi pe cel cu care o va imparti.

Fara s-o spuna explicit, Jennifer Bawden polemizeaza cu autoarele Regulilor seductiei (seria Humanitas Practic), sfatuindu-te sa renunti la atitudinea pasiva traditionala si sa devii o femeie independenta si „proactiva“.

Vei afla din acest ghid cum sa-ti creezi un stil de viata care sa te implineasca si sa-ti permita sa te bucuri de existenta; cum sa faci diferenta intre un „potential viitor sot“ si un simplu „baiat dragut“; cum sa eviti anumite tipuri de barbati; cum sa intalnesti barbatul potrivit si cum sa-l abordezi; cum sa te porti la prima intalnire si dupa aceea, pe masura ce relatia ta de cuplu progreseaza.
traducere de Sorana Corneanu

Info
Jennifer Bawden
Detalii produs
Jennifer Bawden
Jennifer Bawden Fosta campioana de schi, Jennifer Bawden a devenit o cunoscuta creatoare de moda newyorkeza. Creatiile sale vestimentare au aparut pe copertele revistelor Cosmopolitan si Vogue, au fost purtate de celebritati precum Celine Dion, Mariah Carey, Ivana Trump sau Mariel Hemingway si au obtinut premii importante.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.