Hot sex

Tracey Cox

Hot sex

Humanitas, Carte Practică / Colectia: Humanitas practic

Embed:

„Oricine poate fi bun in pat. Nu conteaza dimensiunea organelor genitale. Nu conteaza cum arati. Nu trebuie sa ai picioare pana in barbie sau brate ca Arnie Schwarzenegger... Dar trebuie sa ai cunostinte solide, functionale, despre subiect.“


Asa isi incepe Tracey Cox celebrul ei manual despre sex, vandut, in toata lumea, in milioane de exemplare. Spre deosebire de majoritatea ghidurilor pe aceasta tema, Hot Sex nu se rezuma la generalitati, ci da foate detaliile, deopotriva in chestiunile simple, de baza, si in tehnicile avansate. Cu indrumari, daca e cazul, atat pentru ea, cat si pentru el. Si fara discriminari de varsta sau de orientare sexuala. Altfel spus, capitolele cartii parcurg tot ce e de parcurs, de la prima masturbare si pierderea virginitatii pana la sexul gay si sexul numit de autoare „exceptional“. Un ghid intr-adevar practic si complet. Si totusi, nu bogatia informatiilor l-a facut celebru, ci stilul inimitabil al autoarei: combinatia de sinceritate, toleranta si umor care inlatura orice posibile reticente psihologice ale cititorului.
traducere de S. Exy

Info
Tracey Cox
Detalii produs
Tracey Cox
Tracey Cox

Temele cartilor si articolelor lui Tracey Cox sunt sexul si relatiile de cuplu, iar numele ei este bine cunoscut in toata lumea anglo-saxona si respectat atat de public, cat si de presa. Ne-o putem imagina ca pe o Carrie Bradshaw, personajul principal din Sex and the City, serialul TV intitulat la noi Totul despre sex.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.