Invingatorul este intotdeauna singur

Paulo Coelho

Învingătorul este întotdeauna singur

Humanitas, Literatură / Colectia: Biblioteca Paulo Coelho

Embed:

4 de ore în culisele celebrităţii.
Un portret necruţător al timpului nostru.

O zi la Cannes. Scena: strălucitorul festival de film. Personaje principale: Igor Malev şi Ewa, fosta lui soţie. Personaje secundare: actorii principali şi figuranţii fastuoasei lumi a filmului şi a modei. După o despărţire dureroasă, Igor, un om de afaceri rus, elaborează un plan pentru a-şi recâştiga fosta soţie. E dispus să facă orice sacrificii, inclusiv umane, în numele acestei iubiri devastatoare, care distruge totul în jur, dezintegrându-i inclusiv pe cei care o trăiesc.

Cu un scenariu „imaginat“ de autorul care a vândut peste 100 de milioane de exemplare din cărţile sale, Învingătorul este întotdeauna singur este o parabolă a superficialităţii, lăcomiei şi cultului celebrităţii, un crud portret al lumii de azi.

„Când m-am hotărât să fac o descriere fotografică a epocii în care trăim, am scris acest roman“, spune Paulo Coelho. Învingătorul este întotdeauna singur e o meditaţie asupra laturii întunecate a succesului, asupra destinului visurilor inocente într-o societate marcată de o profundă disoluţie a valorilor.

  Citeşte primul capitol

 Atelier Învingătorul... în blogul autorului |   Experimentul „Covorul roşu“ (video)

  Andreea Chebac, „Sânge pe covorul roşu“ (Bookblog.ro, septembrie 2011)

 

Premiul cititoarelor ELLE 2009

http://www.elle.ro/Lifestyle/Elle-Agenda/Evenimente-arta-teatru/Premiul-...

Info
Paulo Coelho
Recenzii
Detalii produs
Paulo Coelho
Paulo Coelho

PAULO COELHO s-a născut la Rio de Janeiro în 1947. Este unul dintre cei mai de succes romancieri ai lumii, cărţile sale traduse în 81 de limbi şi editate în peste 170 de ţări atingând, până în prezent, vânzări de peste 225 milioane de exemplare în întreaga lume, iar în România, de aproape un milion și jumătate de exemplare.

Comentarii

impresii despre carte adăugat de Iana (neverificat)
genial! adăugat de kika (neverificat)
cel mai bun adăugat de aura (neverificat)
Fan adăugat de Angela Ionete (neverificat)

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.