Lectii particulare 1

Cristian Andrei

Lectii particulare 1

Humanitas, Carte Pentru Copii & Adolescenţi, Carte Practică / Colectia: Humanitas Junior

Embed:

„Draga prietene,


Sa faci dragoste inseamna sa traiesti cea mai mare sarbatoare a vietii. Desi dureaza cam putin, aceasta sarbatoare ajunge sa te defineasca, si de aceea merita sa te pregatesti indelung pentru momentele ei. La varsta la care te afli, dragostea este mai degraba o cale a cunoasterii decat una a dobandirii placerii. Ea e mai presus de deliciile intelectuale pe care le poti gusta pe bancile Sorbonei si totusi mai prejos de profunzimea dobandita prin meditatie.


Cartea pe care am scris-o despre dragoste este un insotitor, prietene. Ea porneste de la situatiile cele mai banale si ajunge la intimitatea cea mai coplesitoare. Nici vorba de planse cu aparatul reproducator sau de amenintari cu privire la consecintele vietii sexuale. In schimb, poti afla de aici cum arata oceanul de fantasme al fiecaruia dintre voi, cum suna respiratia erotica sau de ce este parul un simbol al libertatii sexuale.“

Dr. Cristian Andrei

Info
Cristian Andrei
Detalii produs
Cristian Andrei
Cristian Andrei

Specialitatea doctorului CRISTIAN ANDREI este psihiatria copilului şi adolescentului, iar această calitate îl aşază printre cei care înţeleg vârsta adultă fără să fi uitat vârsta copilăriei.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.