Mănâncă, roagă-te, iubeşte

Elizabeth Gilbert

Mănâncă, roagă-te, iubeşte

Ediție aniversară, cu o nouă prefață a autoarei

Humanitas, Memorialistică & Diaristică / Colectia: Memorii/Jurnale

Embed:
Pret: 35

Traducere de Alexandra Baciu

Publicată în SUA în 2006, Eat, Pray, Love a fost timp de peste un an Numărul 1 pe lista celor mai bine vândute cărți nonfiction a publicației New York Times, Numărul 1 pe lista Booksense Paperback Nonfiction a Asociației Librarilor Americani, a fost prezentată de Oprah Winfrey în celebrul ei show, stă la baza unui film cu Julia Roberts, are traduceri în 46 de limbi, s-a vândut în peste 15 milioane de exemplare în lume și în 100 000 de exemplare în România.

„Nu știu să existe acum pe piață un scriitor pe care să-l citești cu mai multă plăcere ca pe Gilbert... Combustibilul textului lui Gilbert este un amestec de inteligență, spirit și exuberanță colocvială practic irezistibilă..." (Jennifer Egan, New York Times Book Review)

„O carte de memorii atrăgătoare, inteligentă și amuzantă..." (Lev Grossman, Time Magazine)

„Felul ironic, lipsit de reticențe în care Gilbert își povestește extraordinara ei călătorie îl face până și pe cel mai cinic cititor să viseze la ziua în care îl va găsi pe Dumnezeu în străfundul unei peșteri din India sau, cine știe, într-o felie transcendentă de pizza." (Erika Schickel, Los Angeles Times)

„O călătorie fascinantă și plină de miez, repovestită cu vervă, umor și intuiție. Și alții au scris, înainte de Gilbert, asemenea memorii, dar puțini au întrecut-o." (John Marshall, Seattle Post-Intelligencer)

„...Un reportaj pe tema căutării sufletului și descoperirii de sine. Adoptând un ton prietenos, conspirativ, Gilbert își atrage cititorii în țesătura narativă culturală și emoțională numarul unu din acest an." (Publishers Weekly)

  Citește câteva pagini

Info
Elizabeth Gilbert
Detalii produs
Elizabeth Gilbert
Elizabeth Gilbert

ELIZABETH GILBERT (n.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.