Mereu in forma. Ghidul performantei sexuale masculine

John Knutila

Mereu in forma. Ghidul performantei sexuale masculine

Humanitas, Carte Practică / Colectia: Humanitas practic de buzunar (hpb)

Embed:

Actul sexual, Afrodisiacele, Ejacularea, Exercitiile Kegel, Ipotenta, Jucariile sexuale, Kama Sutra, Masturbarea, Orgasmul, Penisul, Preludiul, Prostata, Sex appeal, Sex oral, Sexul taoist, Varsta de mijloc si sexul... Aproape 40 de subiecte-cheie privind sexualitatea masculina, aranjate, pentru usurinta consultarii, in ordine alfabetica.

Nimeni nu se naste „expert in sex“. Performanta sexuala masculina, definita de autor ca o experienta totala, a trupului, mintii si inimii, se invata.

Ghidul acesta ii initiaza pe barbatii de orice varsta, casatoriti sau nu, in „stiinta sexului“ asa cum este ea inteleasa astazi. Bogata informatie de specialitate din aceste pagini nu are nimic arid, iar franchetea extrema a limbajului e temperata prin sensibilitatea si umor.
traducere de Maria Raluca Schidu

Info
John Knutila
Detalii produs
John Knutila
John Knutila Scriitor liber-profesionist, John Knutila a publicat numeroase articole in ziare si reviste de prim-plan din SUA, abordand cu precadere subiecte de mare interes pentru barbati (sanatate, viata sexuala, viata profesionala etc.). Este autorul mai multor carti, traduse in limbi de mare circulatie, intre care Fit for Sex.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.