Miturile Nordului

Kevin Crossley-Holland

Miturile Nordului

Poveștile lui Odin, Thor și Loki

Humanitas, Carte Pentru Copii & Adolescenţi / Colectia: Humanitas Junior

Embed:
Pret: 69

Bestseller Gaudeamus 2018

Ilustrații de Jeffrey Alan Love
Traducere de Andreea Niță

Trepidante și sclipitoare ca gheaţa, miturile vikingilor povestesc cum a fost creată lumea și cum va fi nimicită – pentru ca mai apoi să renască. Zeii, în frunte cu atotputernicul Odin, sunt prinși în vâltoarea unei teribile lupte pentru putere cu înfricoșătorii giganţi, pe care trebuie să-i înfrunte folosindu-se de toată iscusinţa și forţa lor lăuntrică. Însă cel mai de seamă dușman al zeilor se află, de fapt, printre ei. Uneltirile lui ticăloase vor duce la izbucnirea bătăliei de pe urmă, Ragnarok.
Aceste mituri străvechi, cu vrăji, călătorii palpitante, povești de dragoste, înfruntări ale minţii și uluitoare încleștări de forţe sunt repovestite cu dramatism și mult talent de Kevin Crossley-Holland și ilustrate magistral de Jeffrey Alan Love.

  Citește câteva pagini

Info
Kevin Crossley-Holland
Recenzii
Detalii produs
Kevin Crossley-Holland
Kevin Crossley-Holland

KEVIN CROSSLEY-HOLLAND este un bine-cunoscut poet, autor de cărţi pentru copii şi traducător. În 1986 a primit Medalia Carnegie, prestigiosul premiu britanic pentru literatură pentru copii şi tineret. Trilogia sa despre regele Arthur, aclamată de critici, i-a adus un renume mondial, s-a vândut în peste un milion de exemplare şi a fost tradusă în 25 de limbi.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.