Nu faceti ce vi se spune, faceti ce trebuie facut

Bob Nelson

Nu faceti ce vi se spune, faceti ce trebuie facut

Humanitas, Carte Practică / Colectia: Humanitas practic de buzunar (hpb)

Embed:

De obicei se scriu ghiduri pentru manageri si patroni, nu pentru angajati. Intr-adevar, ce strategii de actiune s-ar putea oferi ultimilor, daca ei trebuie sa faca doar ce le spun sefii?


Bob Nelson crede ca vremea subordonatilor cuminti, a simplilor executanti, a trecut. In mediile profesionale atat de competitive de astazi, insusi managementul asteapta creativitate si initiative din partea angajatilor. Folositi-va discernamantul si faceti ceea ce trebuie facut pentru ca institutia care v-a angajat sa prospere – spune, in esenta, autorul – si drumul catre succesul in cariera va este deschis. Mai mult, intreaga voastra viata va capata alt gust.


Va indoiti ca o asemenea atitudine „merge la noi“? Nu va ramane decat sa incercati strategiile de automotivare din acest ghid.
traducere de Oana Cristescu

Info
Bob Nelson
Detalii produs
Bob Nelson
Bob Nelson Doctor in management, presedinte al companiei de training si consultanta in management Nelson Motivation, Bob Nelson este autorul unor celebre ghiduri de motivare a angajatilor: 1001 Ways to Reward Employees (1,5 milioane de exemplare vandute in intreaga lume), 1001 Ways to Energize Employees si 1001 Ways to Take Initiative at Work.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.