Pescarusul Jonathan Livingston

Richard Bach

Pescarusul Jonathan Livingston

Humanitas, Literatură / Colectia: Cartea de pe noptieră

Embed:

Pescarusul Jonathan Livingston este, dupa Micul Print, cea mai citita parabola moderna. Nu, nu e important ca povestea vorbeste despre ordine si dezordine, despre conformism si disidenta, despre cardul care caraie si solitarul care tace si zboara. Nici relatia maestru-discipol despre care nu mai ramane aproape nimic de spus dupa ce citesti cartea nu e cel mai important lucru in aceasta istorie si nici exemplara lectie de libertate pe care o primim. Important este insa felul in care raspunde pescarusul Jonathan la nedumerirea tanarului sau prieten: "...Nu inteleg cum poti iubi un card de pasari care tocmai au incercat sa te ucida." Cititi raspunsul pe care il primeste invatacelul si veti descoperi sensul parabolei si ceea ce e cu adevarat important in ea.
Cartea este dedicata "...adevaratului Pescarus Jonathan care traieste in noi toti". Ramane sa verificati dumneavoastra daca "noi toti" meritam dedicatia.

Info
Richard Bach
Detalii produs
Richard Bach
Richard Bach

RICHARD BACH s-a născut în 1936, în Oak Park, Illinois. După studiile la Long Beach State College, se înrolează în marina Statelor Unite, apoi este pilot al Gărzii Naţionale din New Jersey.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.