Povești de dragoste la prima vedere

Adriana Bittel, Ana Blandiana, Gabriel Liiceanu, Radu Paraschivescu, Ioana Pârvulescu

Povești de dragoste la prima vedere

Humanitas, Literatură / Colectia: Ebook

Embed:
Pret: 17.18

EBOOK – EPUB / PDF

În prima poveste veți simți parfum de crini regali. În cea de-a doua un puternic miros de terebentină. A treia vă aduce în auz un nume care zgârie și unul care mângâie. A patra e cu adieri de aripi nevăzute. A cincea are miză și pariază pe nenoroc. Prima are inocență, umor, visare. A doua realism, râs, nerv. A treia, cu ironie, face poezie și economie (politică). A patra cade din fantastic în lumea noastră cea de toate zilele. Iar a cincea are trei capete de umbră.
Când Gabriel Liiceanu, Adriana Bittel, Radu Paraschivescu, Ana Blandiana și Ioana Pârvulescu sunt autorii poveștilor, nu-i exclus să faceți un coup de foudre pentru carte. Bucurați-vă în tihnă de ea. Face parte dintre acele lucruri rare care dacă n-ar exista ar trebui inventate.

Info
Adriana Bittel
Ana Blandiana
Gabriel Liiceanu
Radu Paraschivescu
Ioana Pârvulescu
Detalii produs
Adriana Bittel
Adriana Bittel

ADRIANA BITTEL, născută la 31 mai 1946, în Bucureşti, este una dintre cele mai puternice voci ale literaturii române contemporane. A absolvit, în 1970, Facultatea de Limba şi Literatura Română a Universităţii din Bucureşti. Din 1972 şi până în 2010 a lucrat în redacţia revistei România literară.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.