Regimul medical Scarsdale

Dr. Herman Tarnower, Samm Sinclair Baker

Regimul medical Scarsdale

Humanitas / Colectia: Humanitas practic

Embed:

Regimul medical Scarsdale a devenit, se pare, o cura de slabire populara si in Romania, de vreme ce aceasta carte se afla acum la a patra editie, dupa cele din 1998, 2002 si 2004. In Romania, ca si in intreaga lume, regimul Scarsdale isi merita popularitatea: este usor de tinut si extraordinar de eficace. Fara sa suferi de foame, poti sa dai jos pana la 9 kg in 2 saptamani! Si nu exista nici un risc pentru sanatate.

Cartea doctorului Herman Tarnower, fondatorul Centrului Medical Scarsdale din SUA, va convinge de intemeierea stiintifica a acestui regim, va raspunde la toate posibilele dvs. intrebari si va pune la dispozitie 5 regimuri saptamanale integrate si peste 90 de retete. In plus, va ofera variante de meniu pentru orice preferinte: meniuri gourmet sau ieftine, meniuri vegetariene si internationale.
Traducere din engleza de Adriana Gliga

Info
Dr. Herman Tarnower
Samm Sinclair Baker
Detalii produs
Dr. Herman Tarnower
Dr. Herman Tarnower

HERMAN TARNOWER s-a născut în 1910 in Brooklyn (New York), într-o familie de imigranți evrei. A urmat cursuri de medicină la Syracuse University, apoi a beneficiat de o bursă în Europa. Revenit în SUA, a deschis la Scarsdale (statul New York) un cabinet specializat în medicină internă și cardiologie. După intrarea Statelor Unite în război, s-a înrolat in U. S.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.