Regulile. Cum se cucereste un barbat

Ellen Fein, Sherrie Schneider

Regulile. Cum se cucereste un barbat

Humanitas, Carte Practică / Colectia: în afara colecţiilor

Embed:

Vrei sa-l cuceresti definitiv pe barbatul la care ai visat dintotdeauna, sa te casatoresti cu el si sa traiti fericiti pana la adanci batraneti ? Vrei sa fii iubita mereu ca la inceput ? Vrei sa scapi pentru totdeauna de suferinta si incertitudini ? intrebari, fireste, pur retorice. Indiferent ca are 17 sau 70 de ani, ca este simpla sau cultivata, ca traieste in America, Africa, Asia ori... Romania, orice femeie tanjeste dupa asta. Care e insa secretul reusitei ?
O carte americana recenta, tradusa deja in principalele
limbi ale lumii si devenita bestseller, te invata ce ai de facut.


Prima Regula: „Fii o faptura altfel–decat–toate–celelalte... “ (pentru ca, asa cum stii din experienta, simpla frumusete, inteligenta sau tinerete nu este deloc o conditie a reusitei). Si ultima: „Viata cu tine sa-i fie usoara“. Intre ele, peste 30 de Reguli practice de comportament in situatiile tipice ale relatiei cu un barbat: cat de des trebuie sa-i telefonezi ? ce trebuie sa faci la primele intalniri ? cum reactionezi daca esti respinsa ? cand este timpul sa faceti dragoste ? e bine sa locuiti impreuna ? s.a.m.d., inclusiv Reguli pentru fetele foarte tinere sau femeile divortate.

traducere de Oana Vlad

Info
Ellen Fein
Sherrie Schneider
Detalii produs
Ellen Fein
Ellen Fein

ELLEN FEIN a absolvit Universitatea din New York, are doi copii şi locuieşte în Long Island. SHERRIE SCHNEIDER este scriitoare şi trăieşte în New Jersey. Nimic neobişnuit în viaţa lor înainte ca The Rules să le aducă, pe neaşteptate, celebritatea...

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.