Sa nu-ti impaiezi niciodata cainele si alte lucruri pe care le-am invatat in viata

Alan Alda

Sa nu-ti impaiezi niciodata cainele si alte lucruri pe care le-am invatat in viata

Humanitas, Memorialistică & Diaristică, Umor / Colectia: Memorii/Jurnale

Embed:

Este unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti actori americani: stea a Broadway-ului, nominalizat pentru Premiul Oscar si, timp de unsprezece ani, inimitabilul Hawkeye Pierce in serialul M*A*S*H – in cursul caruia a obtinut, caz unic, trei premii Emmy: pentru actorie, dramaturgie si regie. A castigat alt premiu Emmy pentru intrepretarea lui Arnold Vinick in Viata la Casa Alba (dar lista premiilor ce i s-au decernat nu se opreste aici). Pasionat de stiinta, a gazduit vreme indelungata serialul PBS Scientific American Frontiers. Si iata ca Alan Alda a scris o carte de memorii la fel de eleganta, de nostima si de emotionanta ca rolurile sale cele mai importante.
Sa nu-ti impaiezi niciodata cainele este povestea momentelor-cheie din existenta lui, a evenimentelor care l-au construit pe Alan Alda cel de azi, incepand cu moartea cainelui iubit, continuand cu efortul de a simti compasiune pentru o mama imprevizibila, sfarsind cu acceptarea tatalui sau, Robert Alda, ca om si ca actor.

O autobiografie antrenanta, temperata de o modestie si o profunzime rar intalnite la volumele de memorii ale celebritatilor. (Publishers Weekly)

  Citeste cateva pagini

Info
Alan Alda
Recenzii
Detalii produs
Alan Alda
Alan Alda

ALAN ALDA (n. 1936, New York) este un cunoscut actor, regizor si scenarist american de origine italiana. L-a interpretat timp de 11 ani pe Hawkeye Pierce în M*A*S*H, aparand in toate episoadele acestui celebru serial TV; a scris scenariile a 19 episoade ale aceluiasi serial si a regizat 32. A jucat adesea pe Broadway, fiind nominalizat de doua ori pentru Premiul Tony de excelenta in teatru.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.