Samanul, fizicianul si misticul

Patrick Drouot

Samanul, fizicianul si misticul

Humanitas, Alte Domenii / Colectia: Enigmele Terrei

Embed:

Lucrarea de fata este rodul a doua decenii de investigatii si reflectii, dupa intalnirile autorului cu samanii din bazinul Amazonului si din America de Nord, precum si cu maorii din Polinezia.


In temeiul pregatirii sale, Patrick Drouot stabileste o relatie credibila intre universul samanic si viziunea stiintifica moderna. El deschide calea unei abordari globale a conceptelor de boala si de vindecare in traditia samanica mondiala, fizica cuantica si noile modele de terapie prin vibratii.


A citi aceasta carte inseamna a efectua in imaginatie calatoria misterioasa a samanului, a cunoaste o lume in care viata spirituala si cea materiala se intrepatrund, pentru a da nastere unui tot coerent, izvor de speranta.
traducere de Radu-Calin Bacali

Info
Patrick Drouot
Detalii produs
Patrick Drouot
Patrick Drouot Fizician francez, cu studii la Universitatea Columbia din New York, Patrick Drouot este autorul unor carti de mare succes, traduse in multe tari si vandute in peste un milion de exemplare. Cateva titluri: Des vies anterieures aux vies futures, Guerison spirituelle et immortalite, Memoires d'un voyageur du temps, Nous sommes tous immortels.

Web:

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.