Viața secretă a lui Fidel Castro

Axel Gyldén, Juan Reinaldo Sánchez

Viața secretă a lui Fidel Castro

17 ani în intimitatea lui líder máximo

Humanitas, Memorialistică & Diaristică / Colectia: Ebook

Embed:
Pret: 21

EBOOK – EPUB / PDF

Traducere de Diana Zotea

Nimeni până acum n-a povestit viaţa lui Fidel Castro văzută din interior. Însărcinat cu protecţia lui líder máximo timp de aproape două decenii, Juan Reinaldo Sánchez a cunoscut toate detaliile vieţii sale secrete. De fapt, tot ce era legat de el era secret, de la satul-fantomă unde se antrenau luptători de gherilă de pe mai multe continente până la averea formidabilă, trecând prin relaţiile cu familia, cu amantele lui şi cei nouă copii rezultaţi din mai multe legături.
Excepţionala mărturie a lui Sánchez dezvăluie nu doar numeroase secrete de stat, ci şi multiplele personaje întruchipate de Castro: genial comandant de război în Nicaragua şi Angola, autocrat paranoic la el în ţară, mare expert în spionaj, diplomat machiavelic, maniac al înregistrărilor sau complice al traficanţilor de droguri. Iar înapoia acestor personaje se profilează omul Fidel Castro – ipocrit, viclean, crud, imoral, megaloman –, unul dintre cei mai ticăloși lideri comunişti ai acestei lumi.

  Citește câteva pagini

Info
Axel Gyldén
Juan Reinaldo Sánchez
Detalii produs
Axel Gyldén
Axel Gyldén

AXEL GYLDÉN (n. 1968) este reporter internaţional la L’Express, autorul unei istorii a Braziliei, Le Roman de Rio (2007), şi coautor al volumului de convorbiri Limonov (2011).

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.