Marian Ralea

Marian Ralea si-a dorit mereu sa fie actor. Visul i s-a implinit. In 1982 a devenit actor profesionist, cu acte in regula.

Marian Ralea este genul de actor total, care trece cu aceeasi usurinta de la comedie, la drama, de la teatrul pentru adulti, la teatrul pentru copii. Este unul dintre cei mai cautati actori romani,are peste 20 de ani de cariera scenica si a pus bazele Teatrului National pentru Copii. Este de asemenea cel mai proaspat profesor de actorie de la Sibiu.

Marian se numara printre actorii de prestigiu ai teatrului romanesc. Renumit pentru talentul sau de comedie, Marian Ralea emotioneaza si suprinde totodata in rolurile de tragedie. Si-a petrecut toata viata pe scena, iar dupa Revolutie, s-a mutat intre copii.

Pe langa teatru si film a realizat si emisiuni TV.
- 1991 Realizator de emisiuni la TVR 1.
- 1995 Realizator al emisiunii Abracadabra la PRO TV.

(conform acasa.ro)

 
De acest autor:

1
Viata Domnului nostru (Voce)
scrisa de Charles Dickens special pentru copiii lui

Se apropie Pastele. Un tata le spune copiilor lui povestea biblica a lui Isus Cristos, pruncul nascut in iesle. Ici-colo povestitorul e obligat sa simplifice sau chiar sa modifice unele detalii, pentru ca are grija sa vorbeasca pe-ntelesul micilor lui ascultatori, sa explice, sa scoata la lumina sensuri ascunse....detalii

0 pagini

in: Humanitas Multimedia

Disponibil cu 43.34 lei

in libhumanitas.ro

2
Aventurile lui Habarnam (Voce)

„Habar n-ai ce lume minunata te asteapta sa o descoperi ascultand povestea simpaticului piticut aiurit pe care il vei indragi din prima clipa!" (Catinca UNTARU, protagonista filmului The Fall, 2006)

[image:asculta.jpg]  Asculta un fragment

...detalii