Aventurile lui Habarnam si ale prietenilor sai

Nikolai Nosov

Aventurile lui Habarnam si ale prietenilor sai

Humanitas, Carte Pentru Copii & Adolescenţi, Literatură / Colectia: Humanitas junior / clasic

Embed:

Te-ai intrebat vreodata ce citeau parintii tai, cand erau de varsta ta?

Te-ai putea minuna daca ai deschide acele carti. Deloc demodate, ele sunt pline de mister si de fantezie, asteptand ca si tu sa le deschizi si sa le patrunzi vraja. Si asteapta de atata timp sa iti vorbeasca, incat ar fi pacat sa nu le bagi in seama. Deschide una doar, la intamplare, si vei vedea ca nu le vei mai lasa din mana.

Info
Nikolai Nosov
Detalii produs
Nikolai Nosov
Nikolai Nosov

NIKOLAI NOSOV (1908-1976) a urmat cursurile Institutului de Artă din Kiev, apoi pe cele ale Institutului de Cinematografie din Moscova. Între 1932 şi 1951 a lucrat ca producător de filme de animaţie şi educative. După debutul literar, în 1938, a scris numeroase povestiri pentru copii şi adolescenţi, publicate mai întâi în reviste, apoi în volum.

Comentarii

Nu aţi găsit Habarnam în Alba Iulia pentru că tirajul este epuizat, iar cartea va fi reeditată anul viitor. Cărţile Humanitas pot fi cumărate din Canada (şi, evident, din orice altă ţară) prin intermediul site-ului www.libhumanitas.ro, cu plata prin card. De altfel, în www.libhumanitas.ro găsiţi şi o mulţime de alte titluri publicate de principalele edituri din România.
Până la reeditarea cărţii vă recomandăm audiobook-ul Aventurile lui Habarnam (text integral, 5 CD-uri), în lectura actorului Marian Râlea.

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.