Ring 1 - Cercul

Koji Suzuki

Ring 1 - Cercul

Humanitas Fiction, Literatură / Colectia: Thriller & Mystery

Embed:

Un roman-cult, o ecranizare celebra: The Ring - Avertizarea

Cum este posibil ca patru tineri -- patru prieteni -- sa moara simultan prin stop cardiac? Ziaristul Asakawa incepe o ancheta pe cont propriu. Curand, toate indiciile il conduc catre o caseta video misterioasa. O cauta. O gaseste. Vede o inregistrare stranie. De aici incolo, timpul devine palpabil si realitatea este acoperita de umbrele unui trecut mai viu decat prezentul. Asakawa are o singura certitudine: daca in sapte zile descifreaza secretul casetei, va trai; daca nu... In acest joc la limita nebuniei, viata lui pare a fi unica miza. Acesta sa fie adevarul?
Ring a starnit o adevarata furtuna in Japonia, unde s-au vandut aproape trei milioane de exemplare. Povestea casetei video s-a incheiat dupa alte trei romane si (deocamdata) sapte ecranizari.

Info
Koji Suzuki
Recenzii
Detalii produs
Koji Suzuki
Koji Suzuki

Koji Suzuki, supranumit "Stephen King al Japoniei", s-a nascut in 1957 in prefectura Shizuoka. Studiaza literatura franceza la Universitatea Keio din Tokio, schimba cateva slujbe marunte, apoi isi asuma un statut neobisnuit pentru un barbat din Japonia: casnic. Atunci incepe sa scrie, literalmente cu copiii pe genunchi.

Comentarii

Am citit aceasta carte si am fost placut surprinsa de imaginatia lui lui Koji Suzuki. O recomand cu placere mai ales a doua parte

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.