Nora Dinca

Studii: Facultatea de Arte - Actorie, clasa profesorilor Constantin Codrescu, Vlad Rădescu şi Doru Ana (promoţia 2000).

A inceput colaborarea cu Realitatea TV in 2004, ca editor voce. Din aprilie 2005 si pana in septembrie 2006 a prezentat ştirile de noapte, apoi a urmat un an - cel mai frumos si mai notabil din realatia cu televiziunea- un an de care-si va aminti intotdeauna cu placere - Buna dimineata Romania!- matinalul de weekend, alaturi de Eugen Rusu. In prezent, face parte din echipa de la Vremea.


În televiune, nu poate vorbi de o mare experienţă profesională înainte de Realitatea. A existat însă un început - prezentator de ştiri la Alpha TV. Început care, întâmplător (sau nu !) a durat 9 luni: exact drumul parcurs de un copil până la momentul naşterii sale. S-ar putea spune că a venit la Realitatea ca un nou-născut într-ale jurnalismului!

Oamenii care i-au marcat drumul în televiziune au fost Ilie Ciurescu, George Dumitrescu şi Sergiu Toader - în ordinea apariţiei!

Admiră, respectă şi iubeşte din tot sufletul ECHIPA cu care lucrează la Realitatea. Pentru că e atât de tânără şi atât de profesionistă! Ceea ce implică o incredibilă forţă de muncă, daruire şi multă, multă pasiune!

Crede că punctul forte care o recomandă pentru această meserie este faptul că transmite foarte bine dincolo de sticlă ceea ce are de spus. Şi, nu în ultimul rând, e o perfecţionistă - deşi crede că asta nu e întotdeauna o calitate.

(sursa www.realitatea.net)

 
De acest autor:

1
Iubirea se construieste in doi (Voce)

„E de o mie de ori mai bună decât Bărbaţii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus", s-a spus despre această carte socotită „clasică". Se pare că de la prima ediţie a salvat sute de mii de căsnicii din toata lumea. Iubirea, cred autorii acestei cărti intitulate, cu un joc de cuvinte intraductibil în româneşte, The Making of Love, este de fapt o construcţie....detalii