Închide Close

Autori

Robert L. Wolke

Robert L. Wolke

ROBERT L. WOLKE este profesor de chimie la Universitatea din Pittsburgh şi a semnat, mai bine de un deceniu, până în 2007, rubrica „Food 101" din cotidianul The Washington Post. Este unul dintre cei mai iubiţi autori de cărţi de popularizare a ştiinţei, distins cu Premiul Societăţii Americane de Chimie în 2005 şi Premiul James T. Grady – James H. Stack pentru aducerea chimiei în atenţia publicului larg. I s-a acordat Premiul Fundaţiei James Beard pentru cea mai bună rubrică de ziar şi Premiul Bert Greene oferit de International Association of Culinary Professionals' (IACP) pentru articole despre proprietatea alimentelor şi arta culinară. Ce i-a spus Einstein bucătarului său, o carte în care explicaţiile ştiinţifice sunt dublate de reţete delicioase propuse de soţia autorului, Marlene Parrish, a fost nominalizată atât de Fundaţia James Beard, cât şi de IACP la categoria Cartea de referinţă a anului. | robertwolke.com

De acest autor

Evenimente

HUMANITAS 30 DE ANI 1990 — 2020

„Dacă țara întreagă și-ar fi găsit drumul cum l-a găsit Humanitas din primul moment, fără nici o șovăială, am fi avut astăzi o altă Românie.”

Lucian Boia