Sanda Marin

Cecilia Maria Zapan, alias SANDA MARIN, a publicat prima ediţie a colecţiei ei de reţete culinare în 1936, la Cartea Românească din Bucureşti. Editura era condusă pe atunci de profesorul Ion Simionescu, tatăl autoarei, iar Cartea de bucate apărea cu o prefaţă de Păstorel, având astfel girul autorităţii absolute în materie de gastronomie din acele timpuri.




De acest autor:

1
Carte de bucate
Editie integrala

In cei aproape 70 de ani de cand domneste, nedetronata de nimeni, in bucatariile noastre, Sanda Marin a ajuns sa insemne pentru romani gustul mancarii de acasa. Acesta e ingredientul secret din cele peste 1500 de retete adunate in prezenta editie integrala. ...detalii

488 pagini

in: Humanitas

Disponibil cu 49 lei

in libhumanitas.ro

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.