Humanitas Digital
n e w s l e t t e r      12 iulie 2011
Enciclopedia Zmeilor de Mircea Cartarescu, locul 1 in topul tuturor aplicatiilor pentru iPad din Romania

"Pentru mine e o mare si frumoasa surpriza! Cred foarte mult in viitorul cartilor in format electronic, si faptul ca Enciclopedia mea si a lui Tudor Banus e cea mai cautata intre aplicatiile iPad deschide o multime de posibilitati. Doresc, deci, departamentului Digital al Humanitas curaj si initiativa, iar rezultatele vor aparea rapid." - Mircea Cartarescu

La mai putin de 24 de ore dupa publicarea in AppStore, Enciclopedia Zmeilor de Mircea Cartarescu, cu ilustratii de Tudor Banus, a ajuns pe locul 1 in topul cartilor pentru iPad (categoria Books). Iar de ieri, 11 iulie, se afla pe locul 1 in topul celor mai bine vandute aplicatii din Romania.
Bloguri internationale precum Stylish iPad Apps au remarcat grafica excelenta care insoteste Enciclopedia Zmeilor, disponibila exclusiv in limba romana, si au scris despre aceasta aplicatie (http://stylishipadapps.tumblr.com/post/7486859927).

Humanitas Digital a lansat zilele trecute prima varianta integrala pentru iPad a Enciclopediei Zmeilor de Mircea Cartarescu, cu ilustratii de Tudor Banus. Printre primele de acest gen, cartea-aplicatie pentru iPad, Enciclopedia Zmeilor, este adaptata mediului touch electronic: doubletap pentru izolarea unei imagini, pinch-and-zoom pentru marirea ilustratiilor si accesarea detaliilor, cuprins extins etc. Aplicatia poate fi achizitionata prin magazinul iTunes AppStore, disponibil pe orice tableta iPad din prima si a doua generatie. Are 262 MB si costa numai 2.39 euro.

Link direct catre iTunes AppStore: http://itunes.apple.com/us/app/enciclopedia-zmeilor/id440785230?mt=8&ls=1.

screenuri din Enciclopedia Zmeilor pentru iPad

Prima aplicatie pentru iPhone/iPad Touch, Intreaba-ma orice de Mihaela Radulescu, produsa de Humanitas Digital, se afla deja de doua saptamani pe prima pozitie in topul cartilor disponibile pe AppStore pentru iPhone. Link direct aici: http://itunes.apple.com/us/app/intreaba-ma-orice/id441081310?mt=8&ls=1.

Despre Humanitas Digital
Humanitas Digital este cea mai noua companie a grupului Humanitas (activeaza din decembrie 2010). Este combinatia dintre o agentie digitala si o firma de software specializata in continut electronic. Activitatea sa: servicii de producere a cartilor electronice si dezvoltare de aplicatii pentru platformele iOs si Android.