Stefan Sileanu

Data şi locul naşterii: 15 Noiembrie 1939, Cislău - Buzău

Filmografie:

Păcală se întoarce (2006) - Popa
Despre morţi numai de bine (2005) - Panait
Valsul lebedelor (2002)
Nekro (1997) - George Santa
Iniţiativa (1996)
A Részleg (1995)
Somnul insulei (1994)
È pericoloso sporgersi (1994) - Unit Commnander
Crucea de piatra (1993)
Cum vă place? (1992)
Băiatul cu o singură bretea (1991)
Şobolanii roşii (1990)
Bătălia din umbră (1986)
O clipă de răgaz (1986)
Adela (1985)
Amurgul fântânilor (1983)
Un echipaj pentru Singapore (1981) - Radu
Burebista (1980)
Vlad Ţepeş (1979)
Buzduganul cu trei peceţi (1978)
Prin cenuşa imperiului (1975)
Cântecele mării (1970)




De acest autor:

1
Rashomon (Voce)

Câte perspective poate avea un fapt divers? În câte feluri poate fi spusă istoria unei crime? Care este relatarea adevărată? Există doar o perspectivă adevărată sau ne aflăm în faţa a tot atâtea poveşti, posibile toate, reale toate?

...detalii