Thomas Cathcart

THOMAS CATHCART (n. 1940) este absolvent al Harvard College în 1961, secţia de filozofie. Trece prin mai multe seminare teologice (University of Chicago, McCormick, Bangor). Se ocupă de reintegrarea socială a delincvenţilor din bandele stradale din Chicago, colaborează cu medicii din Blue Cross şi Blue Shield, după care ajunge în conducerea Mercy Hospital din Portland, Maine. Petrece o perioadă ca manager al unui centru de tratament al persoanelor infectate cu HIV din acelaşi oraş. Trăieşte cu soţia în Cape Cod.
În afară de Heidegger şi un hipopotam intră pe Porţile Raiului, Thomas Cathcart şi Daniel Klein au scris împreună alte două cărţi, ambele bestselleruri: Platon şi un ornitorinc intră într-un bar (mic tratat de filozdotică) şi Aristotel şi un furnicar merg la Washington. Thomas Cathcart este, de asemenea, autorul volumului Meditaţii macho.
De acest autor:

2
Heidegger şi un hipopotam intră pe Porţile Raiului

Teologii, psihoterapeuţii, gânditorii şi campionii discursurilor de nişă au o anume solemnitate a rostirii care poate să inhibe. Din fericire, există şi oameni care ştiu să ia peste picior vorba scrobită. Să se exprime în registrul jovialităţii, inclusiv în marginea temelor grave. Ceea ce fac ei se cheamă accesibilizare....detalii

240 pagini

in: Humanitas

Disponibil cu 30.83 lei

in libhumanitas.ro