Wayne D. (dr.) Dyer

S-a nascut in 1941 si este unul dintre cei mai celebri autori si conferentiari americani pe teme motivationale. De altfel, multa lume il considera „parintele motivatiei“ si totodata initiatorul miscarii de self-development sau self-empowerment (autodezvoltare psihologica) din SUA. Detine un doctorat in consiliere si psihoterapie de la Wayne State University si University of Michigan, a predat la St John's University din New York, a publicat numeroase carti, majoritatea insotite de casete, tine seminare cu o audienta impresionanta, apare frecvent in emisiuni TV si radio.
Prima sa carte, Zonele tale eronate (Your Errroneous Zones), publicata in 1976, s-a mentinut pe lista de bestselleruri a New York Times aproape un an si s-a vandut in 25 de milioane de exemplare (conform www.wisdomstore.com). A fost urmata, de-a lungul timpului, de alte titluri, cele mai multe mari bestselleruri, printre care Pulling Your Own Strings, Your Sacred Seif, Real Magic, Manifest Your Destiny, Everyday Wisdom, Theres a Spiritual Solution to Every Problem, 10 Secrets for Success and Inner Peace, The Power of lntention, Getting in the Gap.

Web:
www.drwaynedyer.com.De acest autor:

1
Zonele tale eronate
Aparuta in SUA in 1976, Zonele tale eronate s-a mentinut aproape un an in topul listei de bestselleruri a New York Times, privilegiu de care s-au bucurat, de-a lungul secolului, putine carti. A atins, ca vanzari, incredibila cifra de 25 de milioane de exemplare. A devenit „Cartea self-help“ (cu majuscula) clasica, gratie careia Dr Wayne D....detalii

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.