Audiobook-urile din sacul Mosului

Humanitas Multimedia a pregatit pentru sarbatorile de iarna audiobook-uri minunate, perfecte pentru a fi daruite, cu drag impartite.

 

Pentru copii, de la Mos via parinti, bunici, frati sau surori mai mari, am pregatit o poveste, unul dintre cele mai frumoase basme romanesti: Tinerete fara batranete si viata fara de moarte. Basmul lui Petre Ispirescu in lectura lui Gabriel Liiceanu este jumatatea perfecta a unui cadou plin de ... viata, un cadou potrivit pentru intreaga familie. Parintii, bunicii sau fratii mai mari se vor bucura de cel de-al doilea CD al audiobook-ului. Eseul lui Constantin Noica va putea fi ascultat dupa ce copiii vor fi adormit cu gandul la pataniile lui Fat-Frumos.

Aventurile unor copii naufragiati pe o insula pustie va asteapta pe Imparatul mustelor, un audiobook in lectura lui Mihai Bendeac, un foarte talentat tanar actor. Inedit si captivant, acest audiobook este potrivit pentru copiii mai mari si pentru adulti, este o poveste interesanta pe care ne-o daruieste laureatul premiului Nobel, William Golding.

Doamna Ana Blandiana a citit pentru cei mai romantici dintre noi 104 dintre poeziile sale. Audiobook-ul Timpul scrie pe trupul meu versuri este perfect pentru un cadou sentimental.

Plin de farmecul bonom al parodiei, audiobook-ul El major si ea minora contine poezii de George Topirceanu, alese si citite de Andrei Plesu. Ne-a cucerit de la primul vers, astfel incat l-am facut noi insine cadou tuturor celor dragi, tuturor prietenilor cu umor. Este cadoul perfect pentru o dispozitie de zile mari. Si sarbatorile care vin sunt zile MARI!

Zero. Biografia unei idei periculoase este cadoul perfect pentru cei pasionati de misterele lumii, de puterea acestui numar fascinant, care a fost pe rand renegat si acceptat in diverse civilizatii. Istoria acestui numar interesant este de fapt un pretext pentru o calatorie in istoria matematicii si a fizicii.

Am reeditat Craii de Curtea-Veche! Unul dintre cele mai iubite audiobook-uri, unul din cele mai bine vandute titluri Humanitas Multimedia s-a epuizat. Noua editie, cu textul domnului Dan C. Mihailescu pe coperta interioara, a aparut deja in librarii, pentru a fi gasita de toti cei care cauta sa daruiasca de sarbatori ceva cu adevarat valoros.

O scurta istorie a romanilor povestita celor tineri de Neagu Djuvara, in lectura exceptionala a autorului - ce alt cadou mai bun pentru tineri, pentru toti cei care vor sa inteleaga de unde venim si incotro ne indreptam? O calatorie prin istoria romanilor din cele mai vechi timpuri pana in contemporaneitate este si prilejul unor dezvaluiri fascinante. Cel mai bine vandut audiobook Humanitas Multimedia este, desigur, cadoul potrivit pentru familie.

Toate aceste audiobookuri-cadou au coperte elegante, cartonate, gata sa faca drumul de la Polul Nord in marele sac rosu. Ele se gasesc totusi si in librarii, pregatite pentru toate ajutoarele autohtone ale Mosului!

 

Arhiva evenimentelor:

Dataiconiţa de sortareDescriere
29.05.2011Cele mai vândute audiobookuri Humanitas Multimedia la Bookfest 2011
28.01.2014Cum muncim? Întâlnire cu Octavian Pantiş, Mihai Ghyka, Cosmin Alexandru –Librăria Humanitas de la Cişmigiu, 29 ianuarie, ora 19
26.11.2008Humanitas Multimedia lanseaza "Imparatul mustelor"
25.02.2009Audiobookuri Humanitas Multimedia in benzinariile OMV din toata tara
23.11.2009Noutati si lansari de audiobookuri la targul de carte Gaudeamus
23.11.2008Bilant Humanitas Multimedia la Gaudeamus 2008
22.10.2013Sărbătorim 10 ani de Humanitas Multimedia, miercuri, 23 octombrie, ora 19, în libraria Humanitas de la Cişmigiu
19.05.2009Audiobookurie la tine-n companie - turneu pe teme de business cu Octavian Pantis
18.01.2014Întâlnire cu Victor Rebengiuc, Mircea Vasilescu şi Ilf şi Petrov, duminică, 19 ianuarie, ora 17, în Librăria Humanitas Cişmigiu
14.06.2009Humanitas Multimedia la Bookfest 2009
13.01.2014Breaking the News. Iepurele mizantrop – marţi, 14 ianuarie, ora 19, Librăria Humanitas de la Cişmigiu
11.12.2010Humanitas Multimedia lanseaza "Aventurile baronului Münchhausen"
11.03.2014Cum muncim? O sesiune Q&A cu Octavian Pantiş – miercuri, 12 martie, ora 19, Librăria Humanitas de la Cişmigiu
11.03.2009AUDIOBOOKURIE la tine-n companie. Humanitas Multimedia aduce cateva momente de bucurie la birou
06.07.2009Lansarea audiobookului "Doamna cu camelii"
05.12.2013Întâlnire cu Octavian Pantiş la Librăria Humanitas din Oradea, vineri, 6 decembrie, ora 18
02.12.2008Audiobook-urile din sacul Mosului