Noutati si lansari de audiobookuri la targul de carte Gaudeamus

Incepand de maine, va asteptam la targul Gaudeamus cu peste 100 de titluri de audiobook. Va invitam sa ne fiti alaturi la cele doua lansari pe care le-am pregatit si sa descoperiti noutatile de pe rafturi.

Profesionistii - o serie de zece emisiuni realizate de Eugenia Voda

Profesionistii este talk show-ul cultural cu cea mai mare audienta din Romania.
In luna mai 2009 a primit la Gala premiilor APTR Premiul pentru talk-show.
Dintre sutele de emisiuni realizate de Eugenia Voda, am ales pentru acest audiobook o serie de zece emisiuni avandu-i ca invitati pe: Horia Bernea, Lucian Boia, Neagu Djuvara, Stefan Augustin Doinas, Gabriel Liiceanu, Ileana Malancioiu, Nicolae Manolescu, Andrei Plesu, Alexandru Paleologu, Victor Rebengiuc.
Audiobookul Profesionistii beneficiaza de o forma grafica deosebita, care il transforma intr-un cadou rafinat.

Lansarea audiobookului Profesionistii va avea loc la standul Humanitas din cadrul targului de carte Gaudeamus sambata, 28 noiembrie, la ora 12.30, alaturi de Eugenia Voda si Gabriel Liiceanu.

Aventurile lui Habarnam - Nikolai Nosov
Lectura: Marian Ralea

Aventurile lui Habarnam este una dintre marile carti ale copilariei. Multi dintre noi isi amintesc cu drag de princhindeii si de prichindutele care iau parte la aceste aventuri nebanuite. Cel mai asteptat audiobook reda versiunea integrala a faimoasei carti, cu ajutorul vocii magice a lui Marian Ralea.
Audiobookul Aventurile lui Habarnam este un cadou minunat pentru copiii de toate varstele. Nu doar pentru ca spune una dintre cele mai frumoase povesti de pe lume, dar si pentru ca arata fermecator, ca o carticica vesela si colorata.

Lansarea audiobookului Aventurile lui Habarnam va avea loc la standul Humanitas din cadrul targului de carte Gaudeamus miercuri, 25 noiembrie, la ora 17.00, alaturi de actorul Marian Ralea si de copiii Catinca Untaru si Marc Solomon.

Legea lui Murphy - Arthur Bloch
Lectura: Ion Caramitru

Legea lui Murphy n-a fost scrisa de Murphy, ci de altcineva pe care-l chema la fel."
E doar una dintre miile de afirmatii hazoase incluse in acest indreptar al contratimpului. Putine carti au stiut sa surprinda mai bine absurdul cotidian, dereglarile de care avem parte zilnic, pasii gresiti pe care-i facem fiindca asa ne e scris.

Profu'! - Jean-Pierre Dopagne
Lectura: Razvan Vasilescu

„Profu'. O prescurtare printre multe alte scurtari: salarii derizorii, o existenta care presupune un set trist de compromisuri, impresia ca vorbesti in gol etc. Monologul, pe care Razvan Vasilescu il interpreteaza extrem de natural, atent la fiecare sens al textului, la fiecare viraj al fictiunii in realitate, e o pledoarie subtila, fara nimic artificial, pentru teatru, pentru vasul iluziilor si istoriilor pe care le da in clocot."
Mihaela Michailov, critic de teatru

Mantaua - N. V. Gogol
Lectura: Razvan Vasilescu

Faceti cunostinta cu Akaki Akakievici, cel mai marunt functionar din lume, fara ambitii, fara dorinte, caruia o intamplare extraordinara ii da viata peste cap: mantaua sa veche nu poate fi reparata; trebuie, chiar trebuie sa-si faca una noua. Nu pare un fapt neobisnuit, dar pentru Akaki Akakievici este. Si cate alte intamplari neasteptate pornesc de aici, tocmai cand credeam ca nu ne mai mira nimic!

Va asteptam cu drag!

 

Arhiva evenimentelor:

Dataiconiţa de sortareDescriere
29.05.2011Cele mai vândute audiobookuri Humanitas Multimedia la Bookfest 2011
28.01.2014Cum muncim? Întâlnire cu Octavian Pantiş, Mihai Ghyka, Cosmin Alexandru –Librăria Humanitas de la Cişmigiu, 29 ianuarie, ora 19
26.11.2008Humanitas Multimedia lanseaza "Imparatul mustelor"
25.02.2009Audiobookuri Humanitas Multimedia in benzinariile OMV din toata tara
23.11.2009Noutati si lansari de audiobookuri la targul de carte Gaudeamus
23.11.2008Bilant Humanitas Multimedia la Gaudeamus 2008
22.10.2013Sărbătorim 10 ani de Humanitas Multimedia, miercuri, 23 octombrie, ora 19, în libraria Humanitas de la Cişmigiu
19.05.2009Audiobookurie la tine-n companie - turneu pe teme de business cu Octavian Pantis
18.01.2014Întâlnire cu Victor Rebengiuc, Mircea Vasilescu şi Ilf şi Petrov, duminică, 19 ianuarie, ora 17, în Librăria Humanitas Cişmigiu
14.06.2009Humanitas Multimedia la Bookfest 2009
13.01.2014Breaking the News. Iepurele mizantrop – marţi, 14 ianuarie, ora 19, Librăria Humanitas de la Cişmigiu
11.12.2010Humanitas Multimedia lanseaza "Aventurile baronului Münchhausen"
11.03.2014Cum muncim? O sesiune Q&A cu Octavian Pantiş – miercuri, 12 martie, ora 19, Librăria Humanitas de la Cişmigiu
11.03.2009AUDIOBOOKURIE la tine-n companie. Humanitas Multimedia aduce cateva momente de bucurie la birou
06.07.2009Lansarea audiobookului "Doamna cu camelii"
05.12.2013Întâlnire cu Octavian Pantiş la Librăria Humanitas din Oradea, vineri, 6 decembrie, ora 18
02.12.2008Audiobook-urile din sacul Mosului