Manual de formare a specialistului in copilaria timpurie

***

Manual de formare a specialistului în copilăria timpurie

Prevenirea abandonului, dezvoltarea copilului, relaţiile sale interpersonale şi adopţia

Humanitas / Colectia: în afara colecţiilor

Embed:

Volum coordonat de Stéphanie Kolly, Cătălina Rădulescu şi Monica Anghel

Manualul de faţă se adresează cu precădere profesioniştilor care lucrează în domeniul copilăriei mici, psihologi, asistenţi sociali, educatori ai copilăriei timpurii, medici pediatri şi alţii, dar şi publicului larg interesat de teoriile şi practicile aflate la baza relaţionării dintre copilul mic şi adult.
Studiile reunite aici vorbesc deschis despre situaţiile problematice prin care trec copiii mici şi le prezintă în detaliu. Constituie de aceea un exemplu despre cum să nu ascundem problemele chinuitoare din viaţa reală sub paravanul pretinsei lor inexistenţe sau sub vălul dificultăţilor rezolvate înainte de a fi cunoscute. Ele sunt însă bine cumpănite şi prezintă totodată variate feluri în care se poate ajunge la găsirea unor soluţii.
Textele nu au pretenţia de a fi exhaustive fiecare în domeniul lui, ci, dimpotrivă, reprezintă o invitaţie la a fi aprofundate şi, eventual, duse mai departe. De altfel, cei mai mulţi dintre autorii modulelor sunt ei înşişi specialişti în domeniu, mai întâi practicieni, abia apoi teoreticieni, ceea ce dă măsura utilităţii şi pertinenţei acestui manual în lucrul cu copiii şi adulţii din jurul lor.

 Citeşte câteva pagini

Info
***
Detalii produs

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.